Het Zandkastelenprogramma

Training De kinderen scheiden mee ‘Het Zandkastelenprogramma’ in Beesel

Een echtscheiding is voor iedereen een moeilijke en onzekere tijd. In de training ‘De Kinderen Scheiden Mee’ werkt een erkend coach met een groepje kinderen om de verwerking van de scheiding zo goed mogelijk op gang te brengen en problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

“Wat hebben de kinderen nodig? Welke vragen hebben zij? Wat willen ze van hun ouders? Hoe voelen zij zich? En waar lopen zij tegenaan?”

Ouders krijgen een presentatie te zien aan het einde van de kinderbijeenkomst, gemaakt door hun kinderen en de coach. Hierin worden de vragen op een passende manier gepresenteerd en worden wensen uitgesproken!

In de ouderbijeenkomst krijgen ouders informatie over de training, hoe ze het gedrag van hun kinderen kunnen snappen en hoe ze hun kinderen kunnen steunen.

Voor wie: Kinderen (basisschoolleeftijd) wiens ouders gaan scheiden of gescheiden zijn uit de gemeente Venray, Horst aan de Maas, Beesel, Bergen en Mook en Middelaar.

Wat: Training De kinderen scheiden mee

Waar: Beesel, Zalencentrum de Schakel, Broeklaan 2 in Reuver

Wanneer: Woensdag 21 oktober 2020 van 13.30 tot 17.00 uur. Ouderavond donderdag 15 oktober 2020 van 19.00 tot 20.00 uur.

Informatie en aanmelden

Er zijn geen kosten aan de training verbonden.

Aanmelden kan tot 2 weken voor start cursus.

Voor uitgebreidere informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Trainers: Hetty Straten en Petra Gerrits.

 

Je kunt je aanmelden via de website van Synthese, www.synthese.nl via het kopje aanbod & inschrijving.