Rouwgroep Synthese van start

Synthese start met een gesprekgroep ‘Omgaan met verlies’ voor mensen die een dierbare zijn verloren. De gespreksgroep bestaat uit 6 bijeenkomsten en gaat 23 november 2022 van start. De bijeenkomsten vinden plaats bij Synthese in Venray.
Het verliezen van een dierbare brengt rouwgevoelens met zich mee. Rouwen is langzaam maar zeker begrijpen dat jouw leven ingrijpend is veranderd door het verlies van iemand die je lief is. Rouw neem je mee, overal waar je komt en overal waar je gaat. Rouwen vindt plaats op alle lagen: in gedachten, in gevoelens, in je lijf en in de waarneming van de wereld om je heen. Ieder mens gaat op eigen wijze om met gevoelens van rouw. Dit rouwproces verloopt voor iedereen anders.

Delen van ervaringen:
Het delen van ervaringen met anderen die ook een dierbare zijn verloren, kan steun geven. Samen in gesprek over ‘hoe om te gaan met deze ingrijpende gebeurtenis in je leven’. Anja Damhuis en Toon Emonts gaan de groep begeleiden. Data van de bijeenkomsten zijn: woensdag 23-11, 7-12, 4-1, 18-1, 1-2 en 15-2 van 14.00 tot 16.00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats bij Synthese, Wieënhof 1 in Venray. Er zijn geen kosten aan verbonden. Minimum aantal deelnemers is 6 en maximaal 8. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anja Damhuis, mail: a.damhuis@synthese.nl of tel. 06 36164919. Aanmelden kan via www.synthese.nl