Repair Café Venray november 2022

Woensdag 30 november opent Repair Café Venray haar deuren weer voor jullie! We zijn er zoals je van ons gewend bent van 13 tot 16 uur. Dus kom woensdag gezellig met je defecte spullen naar ons Repair Café in de Kemphaan, Kennedyplein 1, 5801 VH Venray.  Onze vrijwilligers kunnen samen met jou bijna alle defecte spullen repareren, en dat slechts tegen een vrijwillige bijdrage in de door ons te maken kosten.

We zijn erg blij dat wij weer een vrijwilligster gevonden hebben voor kleding en textiel, dus ook daarmee kun je weer naar ons toe komen! Ook onze fietsenmaker is aanwezig, en het wordt weer vroeg donker, dus heb je problemen met je verlichting: Kom naar het Repair Café! Natuurlijk is er ook tijd en ruimte om gezellig samen een kopje koffie of thee te drinken.

Hopelijk tot woensdag, onze vrijwilligers staan graag weer voor je klaar!

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook: https://www.facebook.com/RepairCafeVenray, of kijk op onze website: www.repaircafevenray.nl

Voel je vrij om deze nieuwsbrief te delen onder eventuele andere belangstellenden!